Telefon 0751 061 359 | Sebes-Petresti, Strada 1 Mai | office@sancasa.ro

Dupa finalizarea cu succes a ANSAMBLULUI REZIDENTIAL ELEGANTA I si II va oferim in acest moment faza a 3-a, ELEGANTA III, ce vine sa completeze proiectul imobiliar al societatii SAN CASA SRL.

Un total de 92 apartamente situate in zona rezidentiala din dr. Petrestiului, la periferia orasului Sebes, aproximativ la 1.5 km distanta de centrul orasului, alcatuiesc ANSAMBLUL REZIDENTIAL ELEGANTA III. ANSAMBLUL se intinde pe o suprafata de 6672 mp. Este alcatuit din 5 blocuri cu regim de inaltime de la P+2 la P+3+M, fiecare bloc cuprinzand intre 17 si 20 locuinte.

Acest proiect ofera pietei municipiului Sebes apartamente ce raspund tuturor nevoilor locative, cu 1,2,3 si 4 camere cu spatii generoase si o compartimentare care tine cont de realizarea unui comfort optim al locatarilor.

SISTEM CONSTRUCTIV- constructia are o structura din cadre de beton armat cu zidarie de caramida de 30 cm, la exterior placata cu termoizolatie de polistiren expandat de 10 cm. Compartimentarile interioare se realizeaza din caramida de 12,5 cm.

FINISAJE EXTERIOARE- lemn, piatra si tencuiala decorativa.

FINISAJE INTERIOARE- gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare (cada de baie si cabina de dus cu hidromasaj) si mobiliere de baie, centrala termica, radiatoare, zugraveli in alb. Apartamentele sunt toate decomandate si racordate individual la toate utilitatile(gaze naturale, energie electrica, apa, canalizare.)

ALTE DOTARI INTERIOARE- lift din inox, usa intrare securizata, interfon, preinstalare cabluTV, internet, telefon si aer conditionat, tamplarie pvc cu rupere de punte termica si geam termopan.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL ELEGANTA III dispune de drum de acces privat si alei pietonale, toate pavate si illuminate, locuri de parcare, parc de joaca pentru copii si zona pentru gratare special amenajata.

Intreaga constructie, precum si finisajele se remarca prin grija fata de detalii si calitatea superioara a materialelor folosite, astfel ca raportul calitate –pret sa fie cel mai bun.

Locatia ansamblului, la doar 5 minute distanta de centrul orasului si privelistea inantatoare a podisului Transilvaniei iti ofera posibilitatea manifestarii oricarui stil de viata doresti, indiferent ca esti o persoana dinamica sau una care iubeste relaxarea. Ferit de zgomotul si poluarea orasului, Ansamblul Rezidential Eleganta III, aflat in imediata vecinatate a rezidentialelor Eleganta Isi II devine spatiul unei comunitati ce se va bucura de toate avantajele unei locuinte moderne.Comunitatea care va locui aici are la dispozitie toate facilitatile ce creeaza comfortul pentru cei ce traiesc in ritmul acclerat al unui oras aflat in plina expansiune.

BLOCURILE DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL ELEGANTA III SUNT DOTATE CU LIFT

Contact Rapid

SC SANCASA SRL | Sebes- Petresti, Str 1 Mai, Nr 308, cod 515850, jud Alba | Telefon 0751 061 359 | Sebes-Petresti, Strada 1 Mai | office@sancasa.ro

Distribuie

Urmariti-ne Pe Faceboook